Asistenta despagubiri

inspector

0752 AM DAUNA 

0752.632.862

consultanta@amdauna.ro

 

 

Oferim  asistenta specializata  in vederea obtinerii de despagubiri ale daunelor produse  ca urmare  a accidentelor  rutiere . De asemenea asiguram suport si persoanelor care au deschise deja dosare de dauna  dar care intampina probleme in relatia cu asiguratorii   sau care doresc sa verifice corectitudinea evaluarii  cuantumului despagubirilor.

Clientii nostri sunt indrumati  pas cu pas  incepand cu intocmirea corecta a formularului de constatare amiabila  pana la virarea integrala in cont a despagubirii cuvenite.

In acest sens:

–         Oferim suport la intocmirea corecta a formularului de constatare amiabila , la intocmirea corecta a dosarului de daune , a cererilor de despagubire si a eventualelor sesizari si reclamatii catre autoritati.

–         Ne asiguram ca asiguratorul sa efectueze constatarea si  evaluarea pagubelor in mod corect , conform prevederilor legale in vigoare

–         Verificam corectitudinea devizelor intocmite de catre reparatori si verificam daca reparatiile au fost facute conform acestora

Daca nu dispuneti de timpul necesar sau daca doriti sa scapati de stresul necesar obtinerii despagubirilor va putem reprezenta in fata asiguratorilor in baza unui mandat .

Comisionul este intre 1 – 10 %  in functie de complexitatea dosarului de daune.

Avand in vedere ca dorim o reprezentare teritoriala cat mai larga suntem deschisi colaborarii cu brokerii de asigurari si cu service-urile auto care dau dovada de seriozitate si se bucura de o buna reputatie .

0752.632.862  (075 AM DAUNA) – —9.00-17.00  (luni – vineri )

consultanta@amdauna.ro

PS: Ne rezervam dreptul de a refuza cazurile  in cazul in care avem suspiciuni de tentativa de frauda !