Termeni si conditii

Toate informatiile continute pe acest site reprezinta proprietatea amdauna.ro si nu pot fi copiate sau distribuite fara acordul echipei amdauna.ro. Noi nu trimitem emailuri nesolicitate (spam) si nici nu incurajam acest lucru. Daca primiti un email nesolicitat ca venind din partea echipei noastre sunteti rugati sa ne anuntati cat mai repede posibil pentru a lamuri situatia.

Acest site este strict un site de consultanta si nu reprezinta o solicitare/oferta de servicii financiare sau juridice daca nu se specifica in mod expres altfel prin continutul unei pagini apartinand site-ului nostru. Toate informatiile continute pe acest site reprezinta STRICT opinia echipei amdauna.ro si nu obliga in nici un fel utilizatorul. Deasemenea, pe acest site nu sunt exprimate punctele de vedere oficiale ale tertilor, nu exista nicio relatie de afiliere intre continutul site-ului nostru si linkurile la care facem referire. Acele linkuri sunt oferite in scop pur informativ.

Echipa amdauna.ro nu isi asuma raspunderea pentru pierderi financiare, juridice sau alte tipuri de daune produse ca urmare a utilizarii site-ului amdauna.ro
Utilizatorul decide sa foloseasca site-ul amdauna.ro precum si informatiile prezente pe el pe propria raspundere.

De asemenea, va aducem, la cunostinta ca termenii si conditiile de mai sus pot fi schimbate oricand de catre echipa noastra fara acordul utilizatorilor.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai sus sunteti rugati sa nu cititi continutul acestui site.